Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti SkrivniFlirt

SkrivniFlirt jemlje tvojo zasebnost zelo resno, skrbi za zaščito tvojih osebnih podatkov in zagotavlja, da bodo tvoji osebni podatki uporabljeni v skladu s Pravilnikom o zasebnosti. Ta Pravilnik o zasebnosti zajema informacije o tem, kako Festivus Media BV ščiti katerokoli vrsto podatkov, ki jih deliš z nami, medtem ko uporabljaš našo spletno stran in njene storitve. Na kratko, tvoji osebni podatki so uporabljeni z namenom, da ti lahko zagotovimo kvalitete storitve, te kontaktiramo, informiramo o naših storitvah in ti lahko omogočimo različne in osebno personalizirano ponudbo po meri. Če imaš za nas kakršno koli vprašanje, ki se nanaša na uporabo tvojih osebnih podatkov, potem nas prosim kontaktiraj na email naslov compliance@festivusmedia.com.

Kaj je SkrivniFlirt?

SkrivniFlirt ti zagotavlja storitve z uporabo platforme (“Platform”), kjer se uporabniki lahko povežejo in komunicirajo preko spletnih sporočil. Naše storitve omogoča Festivus Media B.V. Festivus Media B.V. se nahaja na naslovu Bezuidenhoutseweg 161 (2594 AG) ‘s-Gravenhage, in je prijavljen pri Gospodarski zbornici z matično številko 60194235. Festivus Media B.V. je odgovoren za zbiranje, uporabo in hranjenje tvojih osebnih podatkov.

Podatki, ki jih obravnavamo

Račun in sporočila
Za uporabo naše platforme je potrebno odpreti račun. Za odprtje računa potrebujemo tvoje ime, email naslov in geslo. Ti podatki so obvezni. Poleg tega lahko deliš tudi dodatne informacije, kot so profilna slika, telefonska številka, spol, starost, datum rojstva, fizične lastnosti, status razmerja in spolna orientacija ali preference za flirtanje. Dodatne informacije so shranjene v tvojem računu in jih lahko kadarkoli posodobiš ali zbrišeš. Poleg tega dodatne informacije spadajo pod posebno kategorijo osebnih podatkov, ki jih lahko sprocesiramo zgolj s tvojim dovoljenjem. Vedno si upravičen do preklica privoljenja, in sicer tako, da nam pošlješ email na compliance@festivusmedia.com. Če tvoja sporočila drugim uporabnikom platforme vsebujejo (posebne) osebne podatke, te podatke obravnavamo, saj ti le na tak način lahko zagotovimo vse storitve.

Podatki o plačilu
Za polni dostop do platforme, ki med drugim zajema tudi možnost pošiljanja in prejemanja sporočil, je potreben nakup kreditnih točk. Za nakup kreditnih točk je potrebna obravnava tvojih podatkov o plačilu, ki zajemajo tudi telefonsko številko. Za obravnavo tvojega plačila, te bomo preusmerili na spletno stran tvoje banke, podjeta za kreditne kartice ali drugega plačilnega ponudnika. Nazaj na platformo boš preusmerjen, ko bo tvoje plačilo zaključeno.

Kontaktni obrazec
Z nami se lahko povežeš preko kontaktnega obrazca na platformi. V kontaktnem obrazcu te prosimo za naslednje podatke: ime, email naslov in sporočilo. Ti podatki so uporabljeni v namen, da ti lahko odgovorimo na vsa vprašanja, prošnje in pritožbe.

Novice
Lahko se prijaviš tudi na naše novice. Če se odločiš za prijavo, potem bomo uporabili tvoj email naslov, na katerega ti bomo poslali naše novice. V primeru, da si premisliš, lahko uporabiš opcijo za odjavo, ki je vključena v vsaki novici.

Osebne ponudbe
Na podlagi osebnih podatkov, ki jih zbere Festivus Media BV, je ustvarjen profil. Na podlagi tega profila poskusimo prilagoditi naše storitve tvojim preferencam. Ponudbe ti pošljemo na tvoj email naslov.

Za to storitev uporabljamo:

  • Funkcionalnosti, ki jih uporabljaš;

  • Tvojo zgodovino brskanja po spletni strani;

  • Zneske, ki jih zapraviš za kreditne točke;

  • Tvoje preference za flirtanje;

  • Podatke, zbrane s pomočjo piškotkov.

  • Tvoje osebne podatke uporabljamo na podlagi tvojega dovoljenja. Če si ne želiš več, da bi tvoje podatke uporabljali v te namene, potem lahko prekličeš svoje privoljenje tako, da nam pošlješ email na compliance@festivusmedia.com.

    Statistične raziskave
    Festivus Media BV ti želi zagotoviti storitve najvišje kvalitete. Za uresničitev tega mora Festivus Media BV izvajati statistične raziskave. Na podlagi ugotovitev lahko prilagodimo naše storitve in/ali platoformo. Festivus Media BV uporablja tvoje osebne podatke v svojih statističnih raziskavah. Rezultati raziskav so vedno skupni. To pomeni, da so vsi podatki, ki jih rezultati vsebujejo anonimni.

    Samodejno generirani podatki
    Festivus Media BV potrebuje določene podatke, zato da lahko platforma deluje čim bolj optimalno (na primer, omogoči pravilen prikaz vsebine in ohrani platformo varno). Iz teh razlogov zbiramo samodejno generirane podatke o tvojih aktivnostih na platformi. Ti podatki zajemajo:

  • vrsto naprave (npr. tablica ali pametni telefon), ki jo uporabljaš;

  • IP-naslov (in geolokacijo) tvoje naprave;

  • operacijski sistem tvoje naprave;

  • programsko opremo brskalnika;

  • spletne strani, ki jih obiskuješ;

  • Ponudnika internetnih storitev, ki ga uporabljaš.


  • Razkritje tretjim osebam
    Tvoji osebni podatki ne bodo nikoli razkriti tretjim osebam brez tvojega dovoljenja, razen v naslednjih primerih:

  • Tvoje osebne podatke delimo s podizvajalskimi podjetji (med drugim gostujoče strani in storitve, ki zaposlujejo ljudi, da odgovarjajo na tvoja sporočila), ki obdelujejo osebne podatke pod nadzorom Festivus Medie B.V. Festivus Media B.V. zagotavlja pogodbeno jamstvo, da ta podizvajalska podjeta ne bodo procesirala teh podatkov v nasprotju s Pravilnikom o zasebnosti. Hkrati se poslužuje tehničnih in organizacijskih načinov za zaščito tvojih osebnih podatkov pred (med drugim) nenamerno izgubo, uničenjem ali oškodovanjem dotičnih osebnih podatkov.

  • Tvoje osebne podatke morda delimo s tretjimi osebami, če je bilo izrecno odobreno, da te tretje osebe obdelajo tvoje osebne podatke, in/ali v kolikor so ti podatki anonimni.

  • Tvoje osebne podatke morda delimo s tretjimi osebami, če smo dolžni to narediti pod predmetnim zakonom in/ali regulacijami, kot rezultat tožbe in/ali, če verjamemo, da je to potrebno za zaščito naših pravic.
  • Kako uporabimo tvoje podatke?

    Tvoje osebne podatke bomo obdelali v naslednje namene in na podlagi sledečih pravnih razlogov:


    NamenPravna podlaga
    Račun in sporočilazagotovitev platforme in njene funkcionalnosti ter pomoč pri vzpostavljanju kontaktov s profili, ki se ujemajo s tvojimi preferencami.obdelava je obvezna za izvršitev sporazuma, s katerim si se strinjal/a. V primeru procesiranja posebnih kategorij osebnih podatkov, procesiranje deluje v skladu s tvojim privoljenjem.
    Kontaktni obrazecomogoča , da odgovorimo na vsa tvoja vprašanja in/ali lahko stopimo v stik s teboj.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jim sledi Festivus Media BV, npr. da bi ti kot stranki omogočili najboljše storitve.
    Novice naročanje preko našega seznama e-naslovov in pošiljanje posodobitev naših storitev.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jim sledi Festivus Media BV, npr. da bi ti poslali novice, na katere si se prijavil/a.
    Osebne ponudbepošiljanje osebnih ponudb obdelava deluje v skladu s tvojim privoljenjem.
    Statistične raziskavegeneriranje statističnih podatkov in (anonimna) uporaba teh podatkov v raziskovalne namene.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jim sledi Festivus Media BV, npr. da bi bila spletna stran čim bolj uporabniku prijazna, ter da bi lahko izboljšali naše storitve.
    Samodejno generirani podatkizaščita, prilagoditev in izboljšava platforme.obdelava je potrebna v namene upravičenih razlogov, ki jih sledi Festivus Media BV, in sicer za zaščito podatkov.
    Razkritje tretjim osebamomogoča, da lahko tretjim osebam posredujemo tvoje podatke in/ali jim omogočimo dostop do tvojih podatkov, če
    je to potrebno za izvajanje storitev;
    si nam dal/a svoje privoljenje; ali
    je to potrebno v skladu z zakonom in/ali regulacijami, kot posledica tožbe in/ali je nujno za zaščito naših pravic.
    za obdelavo osebnih podatkov;
    iii) obdelava je obvezna za zagotovitev skladnosti s pravnimi obvezami, ki jim sledi Festivus Media BV.

    Ali se ta izjava o zasebnosti lahko spremeni?

    Ta Pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni. Spremembe bodo objavljene na platformi. Če bo prišlo do kakršne koli spremembe, te bomo o tem tudi obvestili.

    Vprašanja ali pritožbe?

    V primeru kakršne koli pritožbe ali vprašanj o Pravilniku o zasebnosti in načinu obdelave tvojih osebnih podatkov, nam lahko pošlješ sporočilo na compliance@festivusmedia.com. V primeru, da ti in Festivus Media BV nista sposobna razrešiti težave, ki se nanaša na prej omenjeno obdelavo podatkov, potem imaš pravico do vložitve pritožbe pri Organu za varstvo podatkov. 

    Posodobljeno: Oktober 2018